Másnak is szokott hányingere lenni rögtön azután, h kínai kaját evett?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 18:36
11/14 anonim válasza:
Baaaz... Még jó, hogy nem nagyon járok éttermekbe, kajáldákba, hogy szeretek főzni, más nemzetek ételeit meg különösen, és van is hozzá egy rakat receptem :D
Ha ezek után valaki nem akar kínaiban enni de kell neki sok-sok kínai ételrecept, az írjon privátba :D
Na ezért jók a látványkonyhák - ott sem lehet mindent kivédeni, de legalább magát a készítést végig lehet nézni, ez már kiszűr egy-két dolgot, sajnos nem mindent... Ahol ilyen körülmények között tárolják a húst ott magára a készítésre sem figyelnek oda.
12/14 A kérdező kommentje:
Te jó ég... Ezek után pláne nem mennék ilyen helyre enni, + még a hányinger is.. Ezért jobb mindig az az étel, amit Te, otthon, saját magad készítesz, tudod, hogy készül, és hogy miből.. Nem teszed tele sok gluténes cuccal :D
2012. febr. 23. 20:35
13/14 anonim válasza:
Nekem időnként szokott olyan lenni, hogy a testem minden porcikáját elönti a forróság a kínai kajától, negyed órával megevés után, ami nem kimondottan rossz érzés, de elég furcsa.
14/14 anonim válasza:
na, pont ezért én be sem teszem a lábamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!