Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Valaki rajtam kívül, aki...

Valaki rajtam kívül, aki Obento-t visz a suliba ebédre?

Figyelt kérdés

Vagy munkahelyre, vagy máshova. Csak mert akkor megoszthatnánk egymással a tapasztalatokat, recepteket, stb.

:)

2011. szept. 17. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

bocsi, de elég hülye a kérdés...

bedőltél egy divatszrnak, ami kb. annyit tud, mint egy sima ételes. tehát az anyukád főztjét ebben a csilli-villi dobozban viszed el suliba és ott betápolod?

Én magamra főzök és a férjemre, természetesen szoktunk csomagolni ételt, nagyon szép 300 Ft-os ételeseink vannak, még a leves sem szivárog ki belőle! A rizset én nem szeretem, isteni krémes burgonyapürét tudok ám csinálni, leggyakrabban az nálunk a köret..

Ilyesmi tapasztalatcserére gondoltál?

2011. szept. 22. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen 20 perc ebédszünet van (irodában dolgozom), szóval nem számít, hogy van-e fülecskéje meg szemecskéje a rizsemnek, vagy nincs..

Suliban anno én ebédeltem a menzán...Nagyobb koromban pedig szendvicseztem vagy a büfében vettem "csibefalatot" vagy hamburgert...

Ettől már csak az az őrület jöhet még a suliba, ha valaki előkap egy fatányért, rajta jó kis kolbásszal meg szalonnával, hagymával...kiváncsi vagyok, az milyen menő lenne..

2011. szept. 22. 13:00
 13/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ebben a boltban vettem :) Általában este főzök, mert akkor van időm, a tanulás után, vagy közben. És nem, nem olyan tapasztalatcserére gondoltam. Nem anyu főztjét viszem, hanem már jó ideje magamra főzök, ugyan is anyám nem hajlandó csak vegetáriánus ételeket készíteni. Kb. 12-13 éves korom óta magamra főzök. És igen, csili-vili doboz, amit a saját pénzemből vettem, amiért megdolgoztam.

Nekem számít, hogy van-e szemecskéje, meg fülecskéje a rizsemnek. Szerintem ez igen is a művészet egyik fajtája. Ételművészet. Jobb lesz a kedvem is tőle, ha aranyos a kajám, amit megeszek. Felvidít.

2011. szept. 22. 19:53
 14/18 anonim válasza:
89%
te jó ég, hova keveredtem? ez kérdés?
2011. szept. 22. 20:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Miért? Mi a baj a kérdésemmel?
2011. szept. 22. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

1. A kaja frissen jó.

2. xDDDDDD ????

2011. szept. 23. 00:05
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Majd kinövöd.
2011. szept. 23. 07:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Uh mindig arrol almodoztam h amikor a kislanyom majd nagyobb lesz es suliba megy majd csinalok neki obentot.

Nagyon cuki dobozokat lehet rendelni a netrol.

Meg tojas formazot is (a kemenytojasnak halacskaformat csinal) meg kis tubusokat nyuszifejjel amibe 1 adag majonezt , ketchup-ot tolthetsz. Persze ezek a kicsiknek vannak, de obentot felnotteknek is keszitenek ilyenkor el lehet hagyni az allatfigurakat. Amugy az obento lenyege h minden etelcsoportol megfelelo menyiseget egyunk, tehat nagyon egeszseges.

Sajnos en meg nem csinaltam (csak onigirit meg sushit szoktam) de a youtube-on rengeteg recept van .

Ha van valami bevalt otleted ird meg en szivesen veszem.

2011. szept. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!