Van itt még olyan rajtam kívül, aki szerint a hagyományos borospohár egyáltalán nem illik a borhoz?
Leginkább ilyen szélesedő talpú söröskorsóval tudom elképzelni a borozást, különösen ebédhez vagy vacsorához:
Mert a bor egy komoly, erős ital, nem illik a kis tünci vékony borospohárhoz szerintem.
ne személyeskedjünk gyerekek, nem szoktam vedelni.
3dl-es a pohár amit linkeltem, annyit kell inni egy főétkezéshez.
Szerintem a legjobb úton vagy az alkoholizmus felé!
A bort borospohárból a legjobb inni, és egy étkezéshez böven elég 1 (esetleg 2) dl bor, nem korsószámra kell vedelni.
A legnagyobb baj az, amikor a pohárgyárban van az ember, rendelkezésre áll 30 féle pohár, bor meg egy csepp se'.
Na ez a bosszantó!DD)
Akkor gondolom a pálinkához sem illik a pálinkáspohár.
Sőt, akkor a töményből rögtön 1 decit kéne tölteni, mert 3 dl erős bor majdnem kitesz 1 deci 38 fokos italt.
Annyiban igazad van, hogy az átlagmagyar számára (boltban) megfizethető borokon nem sokat segít a borospohár, de a 3 decis akkor is ugyanúgy az alkoholizmus fel mutat, mint a deci tömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!