Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen íze van a mogyoróvajnak...

Milyen íze van a mogyoróvajnak? És mire lehet felhasználni, elfogyasztani?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 14:23
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
elárulom azoknak akik azt hiszik hogy a nutella és a mogyoróvaj ugyan az,hogy a nutellában 15-16 % mogyoró,a mogyoróvajban 95-96 % a mogyoró.lényegesen van különbség.
2014. júl. 3. 20:01
 22/23 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nagyon nem jött be, egy sós barna trutyi az egész, 2 kanállal fogyott belőle nálunk.
2015. febr. 17. 15:45
 23/23 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy olvasom megoszlanak a vélemények.

Én is kiváncsi voltam milyen, hogy az amcsik annyira odavannak érte. Vettem egy üveggel és kb a felét se sikerült sokadik próbálkozásra sem elfogyasztani.

Magában még lenyelni is nehéz,tapadós ragadós mintha száraz lenne egyáltalán nincs krémes állaga ami csúszna legalább, összehúzza az ember száját. Kenyérre kenve sem jobb ugyanugy nehéz megcsócsálni és lenyelni. (Aki nutellás/ egyéb mogyorós csokis krémes cuccra számítana annak megsúgom köze sincs hozzá).

Ha teszünk rá lekvárt is akkor egy picit elfedi az amugy nem finom ízét meg könnyebben nyelhető, de maradok inkább a sima lekváros, mézes, vajas, sajtos, zsíros kenyérnél.

A mogyoróvajat meg egyék meg az amcsik az anyjukkal.

Egyéb felhasználhatósága is van receptekkel tele a gugli.

ízre mint a mogyoró

2016. ápr. 12. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!