Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen íze van a mogyoróvajnak...

Milyen íze van a mogyoróvajnak? És mire lehet felhasználni, elfogyasztani?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

A Nutella az csoki krém. A mogyoróvaj az mogyorós.

Én még nem kostóltam ilyet de meg akkarom mindenképp! :)

2009. okt. 18. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
nem nutella! az törökmogyoróból készül, és csokis a mogyoróvaj pedig földimogyoróból, és sós/ sós édes.
2010. márc. 5. 00:24
 13/23 anonim válasza:
100%

mogyoróvaj az nagyon finom cucc :D,

amúgy szerintem több köze van a mogyoróhoz mint a mogyorókrémnek (nemtom azt inkább csokikrémnek, vagy kakaókrémnek kellene nevezni ) ;)

2011. jan. 9. 01:39
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Tehát hasznos válasz az aki azt írja , hogy finom..Megkérdezted milyen az íze...a válaszokból látható, hogy finom, meg szar, meg eszméletlen, kinek milyen, ezért vegyél egy kisebb üveggel és kóstold meg...

Szerintem nagyon nem jó, ez van.

2011. márc. 18. 23:14
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
amúgy nem mind sós..
2011. aug. 8. 08:23
 16/23 anonim válasza:
100%
Előszőr én is valami édesre számítottam és ugy legelsőre nem is ízlett...De aztán mikor újra ettem belőle , nagyon rákaptam..:D Enyhén sós íze van
2011. szept. 11. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Imádom!
2012. jún. 11. 11:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Én imádom, nagyon finom a mogyoróvajas lekváros kenyér :) A Nutellát is szeretem de az teljesen más!

Képes vagyok minden amerikai kaját megenni, én bírom pl. a fehér édes bevonatú sós perecet is :P

2012. jún. 21. 10:06
 19/23 anonim válasza:
angliában vagyok, most vettem mogyoróajat meg gofrit... azt hittem édes :D magában finom szerintem vagy kenyérre, de így az édes meg a sós...csak fintorgok :S :D
2013. márc. 18. 20:26
 20/23 anonim válasza:
100%
Amikor először kóstoltam én is meghökkentem! Tudtam, hogy sós, de nem számítottam ilyen intenzív földimogyoró ízre. Magában nem szeretem, mert összeragad a szám tőle, kenyérre kenve sem igazán, mert még úgy is nagyon ragad, de ha még eperlekvárt kensz rá az úgy nagyon finom! Én csak úgy eszem, nagyon szeretem! Jéé ez rímelt:D
2013. júl. 31. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!