Mit gondoltok arról hogy lehessen itt is kutyát enni? :S
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 22:07
21/32 anonim válasza:
Azt mondtam hogy Te eszed meg??Nem!Azt mondtam hogy ha elhiszed hogy olyan a kisebbség amilyennek leirja egykét uszitó,szájtépő valaki(hadd ne minősitsem Őket)akkor tévedsz.Ők is ugyanolyanok mint mi vagy néha különbek!Persze ezt nem ismerik el sokan,de igy van.
A média azért állitja Őket másképpen be hogy fönntudja a feszültséget tartani köztünk és közöttük!!Mert ez az érdekük!!
Elviszlek ha akarod egykét kisebbségi barátomhoz(szerb,örmény,cigány,sváb)mivel köztük élek és akkor más lessz a véleményed.
22/32 anonim válasza:
Félreértetted, nem azt mondtam hogy mindegyikük megeszi. Azt mondtam hogy néhányan megeszik, leginkább jobb híján. A hajléktalanos példa elég egyértelmű volt...szerintem ha nem szorulna rá, nem enne kóbor kutyát :)
23/32 anonim válasza:
Mifelénk a hajléktalan szinte mind magyar !!Nem furcsa?Hogy jön akkor a képbe a kisebbség??Ugye valakinek fogalomzavara van!!
24/32 anonim válasza:
Arrafelé igen,de pl. a nagyvárosokba? Ott kóbor kutyán meg galambon kívül nemigen van mit enni, a kukázás meg max. "desszert". Járok eleget Pesten, és van szemem is.
25/32 anonim válasza:
Menj be egy kínai büfébe, úgy eszel kutyát h nem is tudsz róla..
26/32 anonim válasza:
Azért láttam multkor hogy szok kici kínai kergette a kutyákat a réten??Én hülye meg azt hittem hogy csak játszanak!!Legközelebb szólok a rendőröknek hogy itt kutyaevés szándékának esete forog fönn!!
27/32 anonim válasza:
Juj csak tyutyulit neee:(( Inkább ennék meg egy embert:)) 21/L
28/32 anonim válasza:
tegnap 19:09--tudom is hogy melyik tertrészét már kezdheted is izlelgetni!!
29/32 anonim válasza:
IGEN--a csokinyulat,a csokibárányt,csokikutyát,csokimikulást!!Mert az olyan finom!!
30/32 anonim válasza:
pfuj undorito ... szegeny kutyusok.... aki pedig kutyat akar enni az mennyen KINABA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!