Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy lehessen itt is kutyát enni? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 22:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne lehessen...de akkor ne lehessen se disznót, se csirkét, se semmit.Azok is érző állatok és ha felneveljük őket azok is társak tudnak lenni mint a kutyák.:)
2010. nov. 17. 22:29
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

lovat lehet enni sajnos, a boltokban is árulják, lókolbász címén...

amúgy is annyira gázos ez az ország már, hogy nem oszt, nem szoroz rajta egy ilyen rendelet.

Aki eddig is ette, az ezután is enni fogja, aki meg nem, az biztosan nem.

2010. nov. 17. 22:36
 13/32 anonim ***** válasza:
42%

A sok nagyonokos 1ből a barbárságot látja benne.

Kínában miért eszik a kutyát évtizedek óta?

Peruban a tengerimalacot miért húzzák nyársra?

Amit nem próbáltatok mi a fenéért mondjátok rá h. hülyeség?

Csak a szánalmas magyar viselkedik így h ódzkodik minden új dologtól.

18/F

2010. nov. 17. 22:43
 14/32 anonim ***** válasza:
52%
Azt kéne megenni, aki ilyeneket kitalál, az a legnagyobb állat.
2010. nov. 17. 22:43
 15/32 anonim ***** válasza:
63%
istenem... hova jut a világ így????
2010. nov. 17. 22:45
 16/32 anonim ***** válasza:
68%
Könyörgöm üssük agyon és eggyük meg !!A szivét meg adjuk a kutyáknak!!
2010. nov. 17. 22:45
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Én nem ennék kutyát, viszont az tény, hogy a legtöbben azért vannak ellene, mert erre szocializálódtak.

Ha Indiában laknának és a tehenet tartanák szent állatnak, akkor a marhahús ellen fujjognának, hogy beteg, aki azt eszi.

A kínaiak pedig valószínűleg pl. a disznósajtra fujjognak.

Ha belegondoltok, vannak például a nyuszik amik kedves kis állatkák, sokan tartanak otthon hobbiállatnak, mások levágják és megeszik. A vasárnapi kacsasült is valaha egy tóban (vagy egy kacsfarmon) hápogott és a malackák is voltak picik, aranyosak.

A kutyaevéssel nyilván nem azt mondják, hogy vágd le Morzsit és edd meg vacsorára, a magyar embernek viszont egy kutyatenyésztő farm elképzelhetetlen lenne.

Na de ugye van a ló, sokan gondolják azt, hogy Mo-n nem lehet enni. De lehet. Például ma is láttam lókolbászt a Fehérvári úti piaccsarnokban. Viszont a lovakat nem kolbásznak tenyésztik, hanem a sérült, balesetben meghalt, kiöregedett lovakból készül étel.

Ahogy a lovakkal, úgy a kutyákkal is lehetne ezt tenni, nyilván a ló tulajdonosa is rosszul van attól, hogy a pacijából kaja lesz, de kikerül a piacra és más megveszi.

A halott kutyákkal is lehetne akár ugyanezt tenni.

Aki meg most kutyát akar enni, az ehet, senki se fogja keresni a kóbor állatokat, a csövesek/kisebbségiek biztos kóstolták már.

2010. nov. 17. 23:06
 18/32 anonim ***** válasza:
56%

23:06 :DDDDDDDDDDDDDDD

Kész,ezen beszartam :DDDD Vágd le Morzsit és edd meg vacsorára, meg a pacijából kaja lesz... :DDDDDD

Egyébként full igazat adok neked, a kutyaevés csak interkultúrális vagy morális szögből látsik elfogadhatatlannak. A japánok megeszik a szöcskét meg az egeret is, nálunk ez hihetetlen, akárcsak a kutyaevés.

Attól hogy mi pl. nem eszünk lópecsenyét meg sült lovat, attól mondjuk a sült kutya,rántott kutya, kutya meglepetés módra elég finom lehet, ha nem is nekünk.

Aki akarja, úgyis ki fogja próbálni, ezt megtiltani nem lehet. Na azt nem mondanám, hogy halott kutyát egyen,dögevők azért nem vagyunk, de ha pl. egy csöves elkap és agyonver egy kóbor kutyát,aztán meg megeszi, attól még ember marad. Nyilván ő is szívesebben enne Gordon Bleu steak-et, de "ez van,ezt kell szeretni"...

Mellesleg a kisebbségről rendszeresen hallom hogy kutyákat, galambokat meg varjakat esznek...

2010. nov. 17. 23:15
 19/32 anonim ***** válasza:
52%

Mellesleg a kisebbségről rendszeresen hallom hogy kutyákat, galambokat meg varjakat esznek...

Mellesleg előbb eszel Te kutyát mint a "kisebbség"!!Ennyire tájékozatlan vagy?Akkor szorits össze mert még beveri valaki az ilyen labogásért.A kisebbség is van olyan ember(vagy még különb!!) mint Te aki azzal tüntet hogy Ő a többség.

2010. nov. 17. 23:24
 20/32 anonim ***** válasza:
57%

Mellesleg ha szerinted én vagyok tájékozatlan, akkor jó nagy hülye vagy. Nem egy újságcikket olvastam ahol pontosan erről volt szó, konkrét példákkal, fényképekkel. Az a te bajod ha te a Zsindexről meg a többi agyonkozmetikázott hírportálról szerzed az "információidat". Ha akarod,fogadhatunk is, csak vigyázz, nehogy pofikára ess...

Igen,rettenetesen félek attól hogy "beveri valaki" (a mimet is)? Jöjjön csak - megspórolom a kutyaeledelt. Szerencsére ÉN nem eszem meg a kutyámat.

2010. nov. 17. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!