Baj, ha kihagyom a szezámmagos csirkèből vagy az illatos, omlós csirkéből a keményítőt?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 10:15
21/23 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
20-as: ha legalábbb tudnád, miröl van szó, akkor nem írnál ilyen hülyeséget! Nézd meg a két linket, utána tudni fogod, miért KELL BELE a keményítöö!
22/23 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A tésztába?😂 Én sose teszek és mégis megáll a csirke mellen a massza, és a máz is megáll rajta stb... Sört tészta is majdnem ugyan az és abba se kell!
Persze aki nem tudja normálisan kikeverni az tegyen.
Egyébként az elején valami szószról volt szó hogy vizes meg híg lesz, arra írtam hogy a "szószhoz"(csak a szecsuánihoz) nem kell mert a méz alapból sűrű...
Szóval az alap kérdésre a válasz: El lehet készíteni keményítő nélkül is a TÉSZTÁT!
Csak tudni kell!
23/23 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
22-es: persze, el lehet másként is készíteni, a gond csak, hogy az nem ez a recept lesz, még hasonlítani is alig fog hozzá.
Ennél éppen az a lényeg, hogy a keményítö miatt lesz az az állaga, ami erre jellemzö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!