Hogyan kell a szezámmagos csirkét elkészíteni thai-móra?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi,hogy a csirkének melyik részéből nyerik a húst hozzá,bár gyanítom,hogy a melle húsából,vagy a felső combjából;ha így van,akkor hogyan lesz belőle olyan golyó forma,amit aztán beleforgatnak az édes savanyú mártásba,végül a szezámmagba?2008. dec. 4. 08:45
1/3 anonim válasza:
szia!
a csirkemellet felkockázod majd palacsintatésztába(cukor nélkül) rakod őket...kicsi adagokat kisütsz...
szósz: ketchupot ,fehér borecetet,cukrot,mézet,chilit(ha lehet akkor ilyen krémeset) összekeversz...nekem így lesz olyan teljesen mint az éttermi...
2/3 anonim válasza:
jah és ugye a végén szórd rá a szezámmagot
3/3 A kérdező kommentje:
Talán amatőr a kérdésem,de hogy lesz gömbölyű formája mindnek,ha kockára vágod?
2008. dec. 4. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!