Gyros tálba a lila káposztát hogyan készítik el?
Figyelt kérdés
Csak olyan válaszoljon, aki tényleg tudja, mert pl gyrososnál dolgozik.
Láttam már itt hasonló kérdést, amire leírták a párolt káposzta receptjét…
2022. szept. 23. 08:13
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, jogos a kérdés, hiszen nem egyértemű, vajon kikre gondolhatok. Akkor pontosítok: azok az emberek, akik a konyhában dolgoznak egy Gyrost (is) árusító étteremben.
2022. szept. 23. 09:16
3/12 anonim válasza:
A gyalult káposztát lesózzák, majd utána kinyomkodják egy kicsit a levét. Ezáltal picit megpuhul, de nem lesz főtt jellege.
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, #3!
2022. szept. 23. 13:33
5/12 Miss Endzsi válasza:
De, akkor hogyan nincs sós íze?
6/12 anonim válasza:
Úgy, hogy kinyomkodod a sós levét.
Ahogy pl. a tzatziki készítésnél is kinyomkodod az uborkából a sós levet, mielőtt a fokhagymás joghurtba belekevered...
8/12 anonim válasza:
Jól figyeljen mindenki, elképesztő gasztronómiai titkok kerültek felszínre.
9/12 Miss Endzsi válasza:
Vicces, de évek óta gondolkodtam rajta😅
10/12 A kérdező kommentje:
Én is! Sőt én még meg is kérdeztem! 😃 Majd írd meg, hogy sikerül!
2022. szept. 23. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!