Nektek mi a kedvenc ételetek? Mindenkit felpontozok.
Nekem a babgulyás,sültkrumpli,marhapörkölt és a joghurtos lilakáposzta saláta.
22 L vagyok, kort és nemet is írhattok.
Milánói spagetti, mézes-mustáros csirke, saláták, csokoládés akármi (csak mazsola ne legyen benne).
20L
Bolognai spagetti, töltött hús, sült krumpli, házi pizza, kenyérlángos, lencseleves, töltött padlizsán, sörös-mézes sült csülök, vele sült savanyúkáposztával és tejszínes krumplipürével, házi kínai édes-csípős csirkefalatok pirított tésztával,pirított tésztaleves, főzelékek
de szinte bármit megeszek
25/n
Szezámmagos csirke, Hortobágyi húsos palacsinta , kenyérlángos, Lángos ,Bolognai spagetti , saláta ,savanyúságok, rízs csirkemell párolt zöldség..
KÜRTŐSKALÁCS :D
Rozé kacsamell, bárányborda, véres bélszín vagy rostélyos.
Hétköznapibb ételek közül túróscsusza, húsleves velős csonttal, csirkepaprikás nokedlivel.
Marha gulyás és pörkölt, pacal, palóc leves, cukkini krémleves, bableves, sült tarja, resztelt máj, káposztás tészta, kocsonya, füstölt-főtt csülök, halászlé, sült kárász, kovászos uborka, csalamádé, cékla saláta, uborka saláta, mindenfajta pogácsa, forgács fánk, diótorta, bejgli, rétesek,
49F
francia fondue, brokkoli krémleves, padlizsán krémleves, pirított kínai zöldséges tészta, margharita pizza, grillsajtos szendvics, grillezett zöldségek. - Vegetáriánus vagyok 4 éves korom óta, ha valaki keresné benne a húst. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!