Melyik a kedvenc szempillaspiralatok es miert? Melyik volt az amibe nagyot csalodtatok? : ) felpontozok : )
kedvencem a rózsaszín miss sporty, mert nem csomósodik nagyon jó keféje van :D
de emellett a colortrend (avon) is tetszik :)
16l
Egyszer rendeltem Avonosat,be volt száradva,de szerencsére visszakaptam az árát.
Kedvencem a NYC High Definition spirál. Dúsít és hosszabbít! Szeretem.
Amit nagyon szeretek az a oriflame, és mabellyn spirálok.
Amiben csalódtam az az avon super drama szempilla spirál volt.
Max Factor False Lash Effect a kedvencem, mert hosszabbít, dúsít, szétválaszt egyben. Nagyon sokáig elég, nem csomósodik, nem morzsálódik, nem maszatolódik.
A legrosszabbak amiket próbáltam az Essence spirálok voltak. Összeragasztották a szempilláimat, morzsolódtak, potyogtak, kenődtek. 3-at próbáltam, mindegyik ilyen volt. Pedig szeretem az Essencet, de spirált tőlük soha többet...
Kedvenceim:Lancome hypnose, Loreal double extension
Amiben nagyot csalódtam az egy Estée Lauder szemspirál volt,ha jól emlékszem magnascopicnak hívták,árához képest kritikán aluli volt.
Nagyon sokat kipróbáltam, mire rátaláltam a kedvencemre, a sárga tubusú Lovely spirálra. Imádom, mert szép hosszú pillákat érek el vele, nem csomósodik, lemosáskor nem kell percekig dörzsölni, és olcsó is.
Legnagyobb csalódás az Avon-os Super Shock Max volt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!