Melyik a kedvenc szempillaspiralatok es miert? Melyik volt az amibe nagyot csalodtatok? : ) felpontozok : )
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 18:48
11/15 anonim válasza:
nekem avon super extend extreme mascara szempillaspirálom van...nagyon szeretem, nagyon hosszúak lesznek tőle a szempilláim gyorsan megszárad nem folyik le, könnyen le is szedhető sminklemosóval. nekem bejött imádom! :) mindenképpen ajánlom mindenkinek :)
kép róla esetleg: [link]
amiben pedig csalódtam az az avon spectra lash mascara...3 lépéses gondoltam szépek lesznek tőle a pilláim de fél nap kenegethettem vele mire elértem valamilyen erdeményt ezzel szemben az extreme mascarának alig kell néhány vonás és máris látható a különbség! :)
12/15 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az essence maximum definition. Tök szép hosszú lesz tőle a szempilla és elég jó árban is van kb. egy ezres. :)
13/15 anonim válasza:
Az én abszolút kedvencem is az avon super extend extreme. Tökéletes spirál. Dúsít, hosszabbít (méghozzá nagyon látványosan), az ára is egész baráti, gyakran van akcióban és tényleg tartós. Én már csak ezt vagyok hajlandó használni. A legnagyobb csalódásom az Essence multi action nevű borzalom volt. Semmit nem csinált, de tényleg semmit. Ilyet én még nem is láttam. Pedig a többi spiráljuk jó volt nekem.
15/15 anonim válasza:
Essence I love Extreme, és Lovely Curling Pump Up. de inkább az Essence.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!