Ki a kedvenc youtube-os smink/divat 'gurutok'? :D
smink: Mickelle Phan
Divat: Chriselle Lim
ItsJudyTime
Azért, mert tényleg nagyon ügyes a sminkek terén és nagyon jó hajakat is tud csinálni. Nézni könnyű és olyankor úgy gondolom, hogy áh...nem is olyan nehéz ezt megcsinálni....de aztán amikor odakerül a sor, hogy magamnak készítsem el.....már nem is tűnik könnyűnek. :)
Szép nő is a Judy nagyon, imádom a hangját is, jó nézni a videóit. És szimpatikus csaj, látszik rajta, hogy nem nagyképű, hanem tényleg segíteni akar az embereknek a videóival.
Pixiwoo
Ezt a csatornát is szoktam nézni, 2 lány működteti az oldalt és nagyon jó sminkeket szoktak csinálni.
Lisa Eldridge
Ő egy sminkmester. Őt is imádom, mert annyira körül tudja magyarázni mit hogyan kell és rajta látszik, hogy tényleg egy profi.
dope2111
Az ő csatornáját csak azért szeretem, mert eszméletlen miket tud kihozni pár paletta meg pár ecset segítségével. :) Nagyon ügyes lány. Viszont az ő sminkjeit nem viselném. De szeretem nézni az átváltozásait, hogyan csinál magából pl egy Angeline Joliet vagy egy Jessica Albát. És a végeredmény lenyűgöző.
gabifrizurai, bebexo
Másokat nem igazán nézek, nekem ők tökéletesek. :)
Hellokatyxo..imadom...
MichellePhan
Bethany Mota
Laurenbeautyyy
Lisaeldridge....
Beautycrush
Nicolegrace
Pixiwoo
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!