Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki a kedvenc youtube-os...

Ki a kedvenc youtube-os smink/divat 'gurutok'? :D

Figyelt kérdés
mármint h kiknek a videot követitek? én lauren curtist szeretem nagyon

2013. júl. 19. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%

smink: Mickelle Phan

Divat: Chriselle Lim

2013. júl. 19. 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Lisa Eldridge
2013. júl. 19. 16:08
 3/16 anonim ***** válasza:

ItsJudyTime

Azért, mert tényleg nagyon ügyes a sminkek terén és nagyon jó hajakat is tud csinálni. Nézni könnyű és olyankor úgy gondolom, hogy áh...nem is olyan nehéz ezt megcsinálni....de aztán amikor odakerül a sor, hogy magamnak készítsem el.....már nem is tűnik könnyűnek. :)

Szép nő is a Judy nagyon, imádom a hangját is, jó nézni a videóit. És szimpatikus csaj, látszik rajta, hogy nem nagyképű, hanem tényleg segíteni akar az embereknek a videóival.

Pixiwoo

Ezt a csatornát is szoktam nézni, 2 lány működteti az oldalt és nagyon jó sminkeket szoktak csinálni.

Lisa Eldridge

Ő egy sminkmester. Őt is imádom, mert annyira körül tudja magyarázni mit hogyan kell és rajta látszik, hogy tényleg egy profi.

dope2111

Az ő csatornáját csak azért szeretem, mert eszméletlen miket tud kihozni pár paletta meg pár ecset segítségével. :) Nagyon ügyes lány. Viszont az ő sminkjeit nem viselném. De szeretem nézni az átváltozásait, hogyan csinál magából pl egy Angeline Joliet vagy egy Jessica Albát. És a végeredmény lenyűgöző.

2013. júl. 19. 16:36
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Pixiwoo, lisaeldridgedotcom, MakeupGeekTV, AllThatGlitters21. Őket szeretem legjobban, de másokat is nézek.
2013. júl. 19. 16:47
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

gabifrizurai, bebexo

Másokat nem igazán nézek, nekem ők tökéletesek. :)

2013. júl. 19. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
bubz beauty
2013. júl. 19. 17:04
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
CarliBel55, Soraya Ali (Cleopatra 2804), RositaApplebum, nikiandgabibeauty
2013. júl. 19. 17:58
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Hellokatyxo..imadom...

MichellePhan

Bethany Mota

Laurenbeautyyy

Lisaeldridge....

2013. júl. 19. 18:10
 9/16 anonim ***** válasza:
36%

Beautycrush

Nicolegrace

Pixiwoo

Stb

2013. júl. 19. 19:19
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
Macbarbie07
2013. júl. 19. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!