Srácok mi a kedvenc ruha márkátok? Milyen márkákat hordtok? Armani, Hugo Boss, CK, Diesel, Versace. Stb
Heló!
Cípőben Nike - normális, jó kidolgozásű bőr, pls Nike BRS, vagy drágább, 25-30000-es Nike, ami szintén jó anyagokból van.
Parfüm: Paco Rabanne 1 million
A többi cuccomból vegyesen van, úgy hogy cask ezeket emeltem ki :).
Egyértelmű, hogy a 20-30 éves korosztályban a legminőségibb és legdivatosabb márka a kérdésedben is szereplő Diesel.
Egyszerűen nagyon szeretem ezt a márkát, nagyon minőségi ruhákat gyárt.
Ha már Armani, akkor ebben a korosztályban Emporio Armani-ról beszéljünk. Szerintem nem nagy eresztés. Van 1-2 felsőm tőlük, illetve napszemüvegem, ami jól néz ki, de egyértelmű, hogy az Armani nem ebben erős, picit kihasználja a Giorgio Armani nevet, és pénzt akar kaszálni. Ebben nem is lehet hibáztatni, minden cég pénzt akar.
Calvin Klein cuccom nem volt, de elég jónak tűnik, állítólag a parfümjei sem rosszak.
Hugo Boss és Versace: nem tetszenek, undorító ruhák, illetve teljesen más korosztály szerintem.
Felsőim: 90% Diesel, 10% Emporio Armani
Nadrág:
-farmer: Diesel, Aboriginal(meglepően jó minőség)
-szabadidőnadrág: Adidas
Cipő: Diesel, Puma
Napszemüvegek: Diesel, Emporio Armani, Polaroid, Kenvelo
Parfümökből a kedvencek:
Paco Rabanne: 1 million
Diesel: Only The Brave Iron Man
Nikos: Sculpture
És a kedvencek közül is a legütősebb kedvencek sorrendben:
Diesel: Only The Brave Tattoo
Joop! Homme
Boucheron: Jaipur(nagyon kellemes vanília illat)
Lacoste, True Religion, Lucky Brand, William Rast, Banana Republic, Tommy Bahama, 7 for all mankind, Paul and Shark, Abercrombie
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!