Melyik a kedvenc szempillaspirálotok és miért?
Loreal volume million lashes, mert nagy és dús pillákat 'csinál'
Mac studio fix lashes , kb. Ugyan az, de még szétválasztottabbak lesznek a pilláim, tartós és ad valami különleges bájt a szemnek!
maybelline-the colossal volum' express (sárga vízálló)
nem csomósodik sokáig elég ez volt az első amit megvásároltam és azóta is csak ezt használom.
Rimmel Extra Super Lash
Hosszít, dúsít, megemel, ível és nagyon fekete. A kefe kialakítása is tökéletes, mivel a vége keskenyebb, így könnyen elérem vele a belső szempillákat, és az alsó pillasort is szépen befesti, anélkül, hogy mindent összekennék.
A festék állaga megfelelő, nem túl sűrű és nem csomósít.
Árban is tökéletes (4€=1200Ft körül), a design is szuper.
Amíg nem találkoztam a Rimmel-lel, addig az Astor Big&Beautiful False Lash Look volt a listavezető.
Igazi alvósbaba szemeket csinál, de a Rimmel duplájába kerül, és a duci kefe miatt több türelmet és precizitást igényel. Rohanós reggelekre nem ajánlom, én is inkább alkalmakra használtam.
Ha a Rimmel 10/10, akkor az Astor legyen 9/10.
A sárga tubusos lovelyt én is nagyon szeretem! Jó minőségű, nem pereg le, szépen íveli, dúsítja a pillákat. Nem tapadnak össze a pilláim, még ha több rétegben használom, akkor sem! Az alsó pillákat is szépen ki tudom vele festeni, anélkül monokli beütésű pacák lennének utána a szemem alatt. Egy rétegben - főleg az alsó pillákon - nagyon természetes hatása van, több rétegben - felső pillákon - igazán dús, ívelt pillákat eredményez.
Az ára is nagyon baráti, és mivel mindig is középkategóriás termékeket kerestem, mert erre van pénzem, nagyon szeretem ezt! A többi hasonló árú szempillaspirálokkal sosem voltam ennyire elégedett (essence, avon, oriflame).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!