Mi a kedvenc szempillaspirálotok és miért? A MAC-ben érdemes venni?
szia!
én imádom a mac termékeket, megszámolni nem tudom mennyi pénzt hagytam már ott az arénában. egyedül a spiráltól nem voltam elájulva.
Nekem igazán kedvenc nincs. :D Általában essence-t veszek, eddig szerencsés voltam vele. Astort még szerettem.
Szerintem nagyobb részt technika kérdése a spirál, különbséget még csak annyit láttam, hogy leporzott-e a szemem alá, vagy sem. :D
Próbáltam MAC-et, de semmi nagy extra szerintem. Tuti nem venném meg. Egy szemhéjpúdert pl még oké, azt megfelelő higiénia mellett simán lehet évekig használni, egy spirált viszont pár havonta le kell cserélni. Nem higiénikus, beszárad, még ha amúgy el se fogy. :D
Szerintem csak akkor vegyél ott, ha marha sok költenivaló pénzed van.
Ahh..en ki nem dobnam negyed evente a spiralokat.
De am abbol valoban nem erdemes...olcsobbol is oehet kifogni olyat, ami vetekszik a dragabbal.
Nekem nagy kedvenc lett az Essence spiraljai..nem egyet kiprobaltam, de jo mind. Az I love extreme nagyon jo..en egy zsepibe letorlom a felesleget, mert picit sokat vesz fel a kefe, de ugy tokeletes. 7-800 ft..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!