Pizza vagy Hamburger?
Figyelt kérdés
Ti melyiket szeretitek jobban?
Milyeneket ezeken belül?
2017. febr. 7. 23:47
1/10 anonim válasza:
Én mind a kettőt imádom, enni és elkészíteni is. Nem tudnék választani, mikor melyikhez van kedvem. A jobb minőségűeket szeretem: igazi kemencés pizza friss paradicsommal, bazsalikommal és mozzarellával, burgernél igazi marhahús, kézzel gyúrt zsemle, friss zöldségek. Szerencsére Budapesten van jó pár pipec kézműves burgerező és olasz kemencés pizza.
2/10 anonim válasza:
Legjobban a kézműves hambit szeretem (ha fogamra való persze). Nincsenek óriási igényeim, de legyen rendben a hús, a buci és az öntet is.
Utána a pizza, és legvégül a sima hambi (mekis).
Pizzából hawaii, bolognai, tejfölös-csirkés-kukoricás.
4/10 anonim válasza:
Pizza: négysajtos, tenger gyümölcse, mexikóis.
5/10 anonim válasza:
Pizza. Az eredeti, nem ez a magyar, rossz tésztás, kukoricás meg tejfölös meg ananászos meg eegyéb ócska melegszendvicsek.
6/10 anonim válasza:
Pizza! Az mindig többnek tűnik.
7/10 anonim válasza:
Én igazából mindd a kettőt szeretem
Pizzából:hawai,szalámis,csirkemelles,
Hamburger:azt imádom
10/10 anonim válasza:
Hamburger.
Marhahúsos vagy csirkés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!