Nektek mi a kedvenc ételetek? Mindenkit felpontozok.
Nekem a babgulyás,sültkrumpli,marhapörkölt és a joghurtos lilakáposzta saláta.
22 L vagyok, kort és nemet is írhattok.
krumplis tészta
bolognai spagetti
töltött káposzta, rakott káposzta, székelykáposzta kerek káposzta, egyenes káposzta, meg minden ami káposzta. csak aztán találjam meg a gázmaszkot
27/L
Most keztem el tudatosan étkezni és csomó új dolgot kipróbáltam. Most ami favorit az a parmezános sült édesburgonya, a metélőhagymás mártogatós és a bulgur saláta
Bolognai <3
Hawai pizza sonka nélkül
Húsleves
Minden pogácsa
Minden rakott étel
gomba, bármilyen formában. Rántott, pörkölt, pirított, leves, mindegy :)
Ezen kívül a tarhonyás hús, tojásos nokedli salátával, túrótorta. Ezek jutnak hirtelen eszembe, de sok minden más is van, amit nagyon szeretek :)
Juhtúrós sztrapacska jó sok szalonnával, brokkolikrémleves, lasagne, halászlé :)
13/F
Fokhagymás Cigánypecsenye sült szalonnával és sült krumplival. Hagymás rostélyos, Kijevi, Cordon Bleu, palacsinta, halászlé, fokhagymakrémleves, madártej, rántott velő, velős pirítós, gyümölcsleves, nyárson sült szalonna, sajtburger, Big Mac, Whopper, gyros, kebap, baklava, fagyi, jégkrém.
És még sorolhatnám napestig! :) :D
gyömölcsök és hüvelyesek!
bab, borsó, banán, szilva, csonthéjasok, mandula, mogyi estb.
vega vagyok és no grain.
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!