Mik a tipikus magyar kaják?
Tatár Beefsteak
Hortobágyi húsos palacsinta
Gulyás leves
Marhapörkölt nokedlivel uborkasalátával
Somlói
hideg előétel: gyulai és csabai kolbász, pick szalámi kóstolók, töpörtyű, friss langyos kenyérrel, körözött
meleg előétel: Hortobágyi palacsinta
leves: gulyásleves, nem is kérdés
főétel: ide nagyon sok minden illik, de az én kedvencem a töltött káposzta vagy a tojásos nokedli tejfölös csirkepörkölttel
desszert: Dobos torta, rigó jancsi, rákóczi túrós - ezek mind magyarok
Reggeli:
- házi pálinka, mangalica szalonna, kenyérrel, vörös hagymával
Tízórai:
- disznósajt, kenyér, paradicsom, házi pálinka
Ebéd:
- tyúkhúsleves, csípős pacalpörkölt, galuskával kovászos uborkával, száraz vörösborral, rétes
Uzsonna:
- fokhagymás, tejfölös, káposztás lángos, sör.
Vacsora:
- sült májas hurka, sült véres hurka, sült kolbász, kenyér, sör, bor, pálinka...
hogy sokáig emlegesse a magyarok istenét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!