Pörköltben hús / hagyma arány, ki hogyan?
Legyen mondjuk egy klasszikus sertéspörkölt. (szerintem ez még mindig gyakoribb Magyarországon, mint a marhapöri az átlag háztartásban, így több ember tud válaszolni).
Szóval akár elég nagy eltérések is lehetnek , ezért minél több véleményre vagyok kíváncsi.
Mennyi húshoz, mennyi hagyma? Más alapanyag nem érdekel, csak erre vagyok kíváncsi. :)
Ja, igen, csak hogy elébe menjek a vitáknak, légyszi beszélgessünk SI-ben!
Szóval ezek a " jó 3 nagy maréknyi húshoz két közepesnél gondolatnyival kisebb hagyma" , ez nem érdekel, meg nem is releváns.
Szóval kilogrammban vagy dekagrammban kifejezve kérném a válaszokat, az összehasonlíthatóság miatt.
1-es!
Ismerek én olyan receptet is, (nem pörkölt) ahol 1:1 az arány, és még csak le sincs pirítva a hagyma! :D
Úgyhogy ez a 2:1 szerintem simán rendben van! :)
Csak hogy picit nyomatékosítsam:
Nem azt kérdeztem, mi a tökéletes recept, vagy ki szerint mi az.
Hanem azt, hogy ki hogy szokta csinálni.
Következésképpen nem létezik haszontalan, vagy rossz válasz!
Mindenkit felpontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!