Kínai étteremben hogyan készítik a hagymát, hogy pirult üveges, de nem csíp egyáltalán és nincs is elfőzve?
Figyelt kérdés
hagyma, csípős2016. dec. 11. 13:50
1/5 anonim válasza:
Lehet venni kesz piritott hagymat zacskos es vodros kiszerelesben is. Fozni is szeretek vele, mert finom edes. Ilyen tejszines, csirkemelles tortenetekhez pl marha jo. De hamburgerbe, hotdogba meg jobb.
2/5 anonim válasza:
Ezt könnyen kikísérletezheted otthon magad is. A hagyma hőhatásra szinte azonnal elveszti a csípősségét. Aztán ha tovább párolod, akkor először csak megfonnyad, megpuhul és üveges lesz. Ilyenkor kell abbahagyni a műveltet, és azt kapod, amit szeretnél.
Ha viszont tovább párolod, akkor kezd sötétedni a színe, előbb sárgás, majd barnás árnyalatú lesz. (Majd pedig meg is ég, ha nem hagyod abba időben.)
3/5 anonim válasza:
Nem vokban csinálják? Én abban tapasztaltam, hogy puha, de ropogós marad a zöldségféle. Bár hagymát még nem csináltam benne.
4/5 anonim válasza:
Elő kell főzni egy kicsit. Blansírozásnak is hívják.
Kb 10-20 mp re a többi zöldséggel együtt elő főzöd, aztán így kerül a forró wokba, ahol átpirul majd megy hozzá egy kis rizsbor aztán minden más...
5/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a kínai nőt a pult mogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!