Étteremben melyik egyszerübb ételből lehet eldönteni, hogy jól készítik az ételeket? Jól főznek?
Figyelt kérdés
Mindenki zöldet kap. /vérre menő baráti vita !!!!/2014. márc. 11. 13:11
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen valami hús.
Salátát, tésztát szerintem könnyebb készíteni.
Bár a tésztánál a túlfőzés lehet egy intő jel :)
Krumplipüré jó ötlet lehet. Por vagy tényleg krumpli íze van? :)
Rizs: tapad, ragad vagy szépen elválnak a szemek.
Rizottó: vajon a rizst hívják rizottónak vagy tényleg rizottót fogsz kapni? :)
3/7 anonim válasza:
Máj - pont jóra van-e sütve, vagy megkeményedett?
4/7 anonim válasza:
Egyszerüen a pörkölt/gulyás amit elöször kostolok. Ha az rendben, akkor jöhet más. (Egyrészt, hogy találkozik-e a füszerezés izlésünk, másrészt ezeket nem lehet büntetlenül mélyhüteni.)
5/7 SzarvasLászló válasza:
Nálam a brassói aprópecsenye a tesztalany.
6/7 anonim válasza:
Maj es steak. Ezt a kettot nagyon konnyu elrontani.
7/7 anonim válasza:
"Rizs: tapad, ragad vagy szépen elválnak a szemek."
Hát ez ízlés és konyha kérdése. Ázsiai étteremben bűnténnyel egyenlő a magyar száraz rizs. Bár szerintem a sima hazai étteremben is ahhoz közelít, amikor szétesős sz*r rizst szolgálnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!