Étteremben ettünk hagymás tarját a két gyerekkel, meg akarom nekik sütni, hogyan kell?
Tepsibe rakod az egészet, alá vizet öntesz. a hagymákat negyedekben mellé (ha nagyobbak, ha kisebbek egyben vagy félben). 1-1.5 órát (hústűvel ellenőrzöd, hogy megpuhult-e) alufóliával lefedve sütöd, néha megöntözöd a saját levével, és ügyelsz rá, hogy ne fője el a vizet. Majd leveszed a fóliát, kicsit feljebb tekered a hőfokot és 20-30 perc alatt megpirítod. Szintén a levével meglocsolva, úgy szebb színe lesz.
Már ha egyben sült tarjáról van szó. Ha bőrös, akkor előbb a bőrt bevagdalod, és a húst magát bedörzsölöd sóval, de a bőrére ügyelj, hogy ne menjen.
nemtepsiben sült. cukrott karemelizáltak ,erre rádobták a hagymát ,majd aadig párolták amig a hagyma megpuhult ,és nem pirult meg kicsit.
a tarjára tálaláskor tették.
a tarját az éttermekben úgynevezett szalamenderben sütik.
Ami olyan minha házi kontakt grill lenne ,csak nagyobb telejisitményű : rányomják ,a húsra és tulajdonképpen grillezve lesz.
de tepsiben is jó sütve a tarja.
amit otthon megtehetsz ,hogy a pácolt tarját omlosra puhitod fólia alatt. Amikor puha akkor kivülről kérget sütsz mind két oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!