Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Elsoztam a babfozeleket....

Elsoztam a babfozeleket. Tudok vele valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Már teljesen készre főztem, behabartam. Viszont nagyon sos lett. Tudok vele valamit csinálni?
2019. máj. 6. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Főtt bele krumplit, az sok sót felvesz.
2019. máj. 6. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy krumplit félbevágva szoktak az elsózott ételben megfőzni, de ez egy már kész és behabart babnál nem hiszem, hogy működne.
2019. máj. 6. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél bele tejfölt. Én amúgyis úgy szoktam, ha sós, ha nem, hogy ha kiszedem a tányérba még teszek bele egy keveset pluszba.
2019. máj. 6. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél hozzá még tejfölt és egy kis cukrot.
2019. máj. 6. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Melegítsd fel és keverj bele egy evőkanál szódabikarbónát és jól keverd össze, aztán kóstold meg. Ha még mindig sósnak érzed de már valamivel jobb akkor még egy picit adj hozzá és ismét jól keverd fel.
2019. máj. 7. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is jártam így. Főztem hozzá tojást és sótlanul ettem a babfőzelékkel.
2019. máj. 7. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy pohár tejfölt keverj el 2-3-4 deci vízzel, és hozzáadva rottyantsd fel újra, hogy nem sós bableves legyen belőle.
2019. máj. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!