Szárított csiperke gombát, gomb darabokat, gomba port hogyan lehet csinálni s hogyan tartható el sokáig?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 18:21
1/2 mindentudó99 válasza:
Felszeleteled és pl sütőbe leszed. De az ajtaját támaszd ki pl egy gyufáskatujával hogy a pára távozzon. És ne legyen túl meleg. Úgy is látod ha kész. Befőttes üvegbe tárolhatod. Le is lehet darálni.
2/2 anonim válasza:
Én aszalóban szoktam, de drótra felfűzve kamrában, padláson is szárítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!