Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szárított csirkehúst, csirkehú...

Szárított csirkehúst, csirkehús port lehet csinálni? Ha igen, hogyan, és hogyan kell tartani?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek?
2019. ápr. 25. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Nincs ilyen.
2019. ápr. 25. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy, ahogy a gombaport. És remélem nem fogod most egyesével végig kérdezni az összes élelmiszert...
2019. ápr. 25. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez szárított, szálasra tépett csirkehús. Nem tudom mire szeretnéd használni, főleg feltétként szokták rizshez, más húsmentes kajákhoz, esetleg hideg ételekhez. A magyar konyhában elsősorban a salátákhoz, szendvicsekhez illik jól szerintem.


Sajnos nem tudom hogy kell csinálni, de a nagymamám házilag csinálta, szóval elvileg megoldható, a neve alapján pedig talán találhatsz receptet.


Száraz, hűvös helyen kell tárolni, mi hűtőben szoktuk (ott benedvesedhet, de gyorsan elfogyott, így nem lett baja).

2019. ápr. 26. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
Aszalógéppel próbáld meg. Én marha húst csináltam úgy.
2019. ápr. 29. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
42%
Liofilezéssel (vákuumban fogyasztással) gyakorlatilag minden élelmiszer száríthato, aztán egyszerűen le lehet darálni. De ezt otthoni körülmények között nem lehet megcsinálni.
2019. máj. 2. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!