Szárított csirkehúst, csirkehús port lehet csinálni? Ha igen, hogyan, és hogyan kell tartani?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 18:54
3/6 anonim válasza:
Pont úgy, ahogy a gombaport. És remélem nem fogod most egyesével végig kérdezni az összes élelmiszert...
4/6 anonim válasza:
Ez szárított, szálasra tépett csirkehús. Nem tudom mire szeretnéd használni, főleg feltétként szokták rizshez, más húsmentes kajákhoz, esetleg hideg ételekhez. A magyar konyhában elsősorban a salátákhoz, szendvicsekhez illik jól szerintem.
Sajnos nem tudom hogy kell csinálni, de a nagymamám házilag csinálta, szóval elvileg megoldható, a neve alapján pedig talán találhatsz receptet.
Száraz, hűvös helyen kell tárolni, mi hűtőben szoktuk (ott benedvesedhet, de gyorsan elfogyott, így nem lett baja).
5/6 anonim válasza:
Aszalógéppel próbáld meg. Én marha húst csináltam úgy.
6/6 anonim válasza:
Liofilezéssel (vákuumban fogyasztással) gyakorlatilag minden élelmiszer száríthato, aztán egyszerűen le lehet darálni. De ezt otthoni körülmények között nem lehet megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!