A főzelékekben a rántást szerintetek lehet helyettesîteni valamivel?
A fözelékeket be lehet kevés olajjal is rántani, de ha kihagyod az olajat és víz-liszt keverékkel behabarod, akkor is hasonló lesz, mint rántással. Emellett fözd a zöldségeket kevesebb vízzel, akkor nem kell bele annyi sürítöanyag.
Nekem a saját magával sürítés nem jön be, mert az íze így túl üres, csak a zöldségféle érzödik, más nem. Akkor már inkább esetm sima párolt zöldséget.
Köszönöm a javaslatokat, kipróbálom őket!
Sajna turmixgépem nincs a koliban :S, vajon a villával összetörés is elég a magával sűrítésnél...?
Zsírszegény tejföllel és tk. liszttel habard, ne rántsd ennyi.
Na meg alapból sűrűbbre főzd, ne vizesre.
Az önmagával sürítést én sem preferálom, fura állagú, pepecs és nem lesz olyan sűrű se.
Babáknak ok, de az az 1 evőkanál liszt és kis tejföl nem fog felhízlalni senkit se.
a sima liszt szórás miben rosszabb egy lightosabb rántásnál? ez nem sűrűsíti be? -ez csak mellékes kérdés hozzáértőkhöz, nem vagyok hozzáértő
kérdező, étkezési keményítőt nem próbáltad? állítólag az is jó sűrítésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!