Mivel tudom helyettesíteni a csokit, ha nagyon megkívánom?
Csokival.
Nem tej hanem ét és magas kakaótartalmú. Ja és nem egy tábla, egy kocka.
#5-öske, az a diéta, ami azon az elven alapul, hogy ezt meg azt SOHA nem ehetsz, na azokat nem lehet hosszú távon, akár életre szólóan tartani. Én inkább vagyok az alternatívák híve, mint a fél kocka, vagy az ilyen cinikus válaszoké, mint a tied. Ennél már csak a "rágcsálj zellerszárat, falevelet stb" válaszokat szeretem jobban... 😩
Én mindennap eszek édességet. Olyat, ami nem tartalmaz cukrot, sem fehérlisztet, és leginkább itthon készített.
És persze belefér a napi keretembe.
De van, hogy bolti, cukormentes csokit, vagy fehérjés csokit.
"Nem tudom azt az egy sort kinek találták ki" - pl nekem.
HIHETETLENÜL jó érzés, hogy most már akár 2 hétig is pihen itthon egy tábla felbontott csoki, míg korábban olyan voltam, mint az előző válaszoló aki azonnal megeszi, amit megvesz. A büszkeség mellett praktikus is, hogy megtanultam mértéket tartani, mert így mindenből ehetek, amit szeretek:), nem lépem túl a keretemet, sőt, általában alatta is maradok egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!