A marha alaplé boltban kapható, vagy nekem kell (ene) elkészítenem?
4. vagyok. Az lemaradt, hogy mivel koncentrátum, nem kell belőle sok, kibontáskor olyan, mint a kocsonya. Amihez kell az alaplé, a kaja főzésekor figyelj arra, hogy sós. A dobozára rá van írva, mennyi kell belőle. Ami nem fogy el, lefagyaszthatod. Nem vészes az ára, kb. 300-350 forint. Kiadós. Nem kell bajlódnod külön alaplé készítésével. Bár nem írtad, mihez kell.
Tűzoltásként a kocka is megfelel egyébként, de ez sokkal finomabb. Próbáltam már mindkettőt. Főzöcskézzen alaplevet az, akinek sok ideje van, főleg marhát. Ezekben (kocka, koncentrátum) a zöldségek is benne vannak, azzal sem kell bajlódni.
Nagyon köszi!!!
Marhalábszárat vettem, és (most) nem akarom hosszasan kevergetve pörköltnek készíteni, találtam olyan receptet, ami alapján sütőben is meg lehet sütni szeletenként - ahhoz kellene az alaplé is...(vörösboros lábszárpecsenye - a neten találtam, ott megnézheted, ha érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!