Szerintetek hogy érdemesebb a marha húslevest holnapra?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon sokáig fő és ebédre szeretném, úgy gondoltam hogy valamennyire elokeszitem ma. Most azt nem tudom hogy úgy jobb ha első lében megfozom és holnap megcsinálom készre vagy úgy ha teljesen megfozom és holnap csak melegitem, tésztát főzök. Ti hogy csinálnátok?2018. dec. 23. 10:58
1/8 anonim válasza:
Készre, holnap melegíteni, szedd ki belőle a cuccot és csak holnap rakd vissza!
2/8 anonim válasza:
A húslevest én is egy nappal előbb főzöm meg, hogy ne legyen már rá gond, csak melegíteni kelljen.
3/8 anonim válasza:
Ha megfözöd és holnap csak melegíted, sokkal ízesebb levesed lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket. Mindjárt fel is készítem
2018. dec. 23. 14:24
5/8 anonim válasza:
Én kuktában főzöm, mindennel együtt 45 perc...
6/8 anonim válasza:
A kuktában fözöttet össze sem lehet hasonlítani a rendesen készítettel, ízben, illatban nagyon nagy a különbség, én vagy rendesen fözöm, vagy sehogy, de ilyen félig-módszerrel soha.
7/8 anonim válasza:
Én már ettem ilyen okos tojás által 4 óráig főzött húslevest, az enyém jobb ami 20 perc kuktában ...
8/8 anonim válasza:
A húslevest nem kuktában főzzük, mert azt nem úgy hívják, hanem lassú tűzön 4 órát (marha) Abban igazad van előttem szóló, hogy nagy az élvezeti értékben a különbség, csak épp fordítva, a lassú tűzön főtt javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!