Frissen vágott marha húsát mennyi ideig, milyen hőmérsékleten érleljem fagyasztás előtt? (Bélszín, lábszár) Érleljem-e egyáltalán, ha fagyasztom?
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 11:43
1/2 anonim válasza:
Ne érlelj semmit, a fagyasztóban a helye!
Aztán majd felhasználás előtt bepácolod, vagy érlelgetheted, attól függ mit akarsz belőle készíteni.
A lábszárból a gulyás és a pörkölt a legjobb, ahhoz meg minek kellene előre bármit is csinálni vele?
2/2 anonim válasza:
Ha van hozzá megfelelően száraz és hideg helyed, csak akkor fogod tudni érlelni.
Hűtődben túl meleg van hozzá, nem jó a páratartalom és nincs elég légmozgás
Bélszínt egy hétig szokták, steaknekvalór meg 4 hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!