Imádom a húslevesből a fokhagymát. Így meg lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy alaplében megfőznék egy fej fokhagymat... olyan lenne mint a huslevesbol?
Imadom szurcsolgetni
2018. aug. 1. 23:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz ugyanaz, hiszen a levesben a fokhagyma felveszi a többi hozzávaló ízét is, de ha csak vízben készíted akkor nem lesz olyan finom
2/5 anonim válasza:
Húsalaplében, lassan gyöngyözve főzve lehet, hogy hasonló lesz, de nem lesz tökéletesen ugyanolyan.
4/5 anonim válasza:
A húsleves lével főzz lassú lángon sok sok fokhagymát, és készíts belőle krémlevest. Én direkt el szoktam menteni fagyasztóba mindig húsleves lét, mindig ezekkel készítem a krémleveseket, és létezik olyan, hogy fokhagyma krémleves. Ha sokáig főzöd lassan, az ereje kimegy, de az íze megmarad. Turmixold össze. Ha ennyire szereted a hagyma ízét, szerintem ízleni fog.
5/5 anonim válasza:
Süss meg egy egész fej fokhagymát sütőben! Az egyes gerezdeket ki tudod nyomogatni, krémes, édes és isteni lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!