Hogyan érdemes tárolni a fokhagymát, hagymát?
Nem, mert be fog fülledni. Esetleg a fokhagymát gerezdekben lefagyaszthatod, a hagymát is lehet akár aprítva is.
A molylepkét pedig ki kell irtani, BIOSTOP molycsapdával, mert akár az összes fűszered, liszted, a són kívül mindened stb rámehet.Bár ismerősömnél még a vegetába is belementek, a só sem zavarta a drágákat..
Felakasztani sajnos nincs lehetőségem a konyhában, de akkor nem rakom zárt dobozba.
Akkor pl jó megoldás hogy belerakom az eltervezett dobozba, de csak tető nélkül. Legalább egy helyen lesz, jobb mint ha a bolti zacskóban tartanám.
Inkább valami szalma vagy vesszőkosárba tedd, abban szellőzik oldalról is.Nem drága az ilyen kis kosárka.
ha ragaszkodsz a műanyaghoz, forró hústűvel, vagy szeggel lyukaszd ki több helyen, és az aljára tegyél nedvszívó konyhai törlőpapírt.( a tűt egy fogóval a láng fölé tartod, és pár pillanat múlva már fúrhatod is a lyukakat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!