Most vettem életemben először Mozzarella sajtot (az a leves cucc). Hogyan a legcélszerűbb fogyasztani (mit érdemes enni hozzá, és milyen módozatban elkészíteni/összeállítani) (valami egyszerűbb. )?
Figyelt kérdés
Akciós volt2016. júl. 17. 08:53
1/22 anonim válasza:
Megsózod és paradicsommal király.
2/22 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha felszeletelsz pár paradicsomot meg a mozzarellát is, beleteszed egy tálba, megszórod pár csipet bazsalikommal, végül olivaolajat öntesz rá és kész a reggeli.
De eheted egyszerűen úgy is, mint bármilyen más sajtot.
3/22 anonim válasza:
Ja igen, só/bors is mehet bele ízlés szerint.
4/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2016. júl. 17. 10:02
5/22 A kérdező kommentje:
Ja, és a leve kiöntendő?
2016. júl. 17. 10:05
6/22 anonim válasza:
Én a levét nem szoktam elfogyasztani :)
8/22 anonim válasza:
Pl. paradicsommal, bazsalikommal, olajbogyóval, avokádóval isteni :)
Nagyon finom rukkolasalátába, de sült ételekbe is, pl. pizzára, cannellonira, sütőben sült pennére.
A levét természetesen öntsd le róla.
9/22 anonim válasza:
Forró paradicsomlevesbe szoktam dobálni. De mozzarellás, paradicsomos csirkéhez is jó.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2016. júl. 17. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!