Most vettem életemben először Mozzarella sajtot (az a leves cucc). Hogyan a legcélszerűbb fogyasztani (mit érdemes enni hozzá, és milyen módozatban elkészíteni/összeállítani) (valami egyszerűbb. )?
Amikor először ettem, én is csak rágtam, rágtam és néztem nagy boci szemekkel apukámra, aki kinevetett, mert az akkori kedvenceim, edami és társai után ez egy abszolút íztelen, nem karakteres sajt. A füstölt változata is borzalmas. Ezért szeretem melegen, mert hő hatására az állaga nagyon kellemes lesz és főleg a paradicsom ízével együtt nagyon finom.
De nyugodj meg, nincs lejárva, a mozzarella ilyen.
Az csak enyhén sós lé, bajod semmiképpen nem lesz tőle. A harmadikat próbáld ki, a paradicsomon kívül egy csomag paprikával töltött zöld olivabogyóval. Persze a bazslikom itt is fontos, hogy valami íze legyen.
Ha most nem ízlett, nem fogod megszeretni, de legalább kipróbáltad :)
Nagyon jól ráéreztél a különbségre. A 3-szoros ár, bizony legalább háromszor annyi pluszt is ad, vagyis megéri, mert a kevesebb, több... Nekem is idő kellett hozzá, hogy rájöjjek, hogy nemcsak trappista van a világon ( és tényleg senkit nem szeretnék megbántani vele ).
Az olivabogyóra térve, nagyon egyszerűen ízesítik. Kimagozás után dugnak bele, kis darab piroshúsú paprikát, fokhagymát, de vettem már mandulával töltöttet is.
Persze ezeket nem kilószám fogyasztja az ember, de egy jó mediterrán salátához, vagy jóféle sajtokhoz, néha megéri 1-1 csomaggal /üvegcsével venni.
Persze abszolúte ízlés dolga.Én pl a fekete olajbogyót nem szeretem, pedig arra lenne módom bőségesen enni, de hiába, nekem nem ízlik, nem megy le. A szagát sem bírom.
Nem vagyok elutasító más kultúrák ételeit megkóstolni, kipróbálni, ami ízlik ízlik, ami nem, nem erőltetem.
üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!