Goji bogyót miként érdemes tartósítani?
Figyelt kérdés
Több mindent olvastam az interneten, valaki azt írta, hogy fagyasztani kell, más simán kiszárítja a napon és úgy teszi el. Mi lenne a legjobb megoldás? Illetve Gojiból lehet-e befőttet készíteni? (Iszonyatosan sok nyers készlettel rendelkezünk és muszáj lenne valahogyan eltenni...)2016. aug. 29. 21:28
1/1 anonim válasza:
Szerintem aszalni érdemes, alacsonyabb hőfokon. De az összes többi ida jó megoldás lehet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!