Hogyan érdemes a turbolyát eltenni? Csak simán lefagyasztani zölden zacskóba? Vagy van jobb módszer?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 21:13
1/1 anonim válasza:
Adagokban-akár a petrezselymet- le lehet fagyasztani.
Érdemes kis ktegekbe összefogni, és szorosan feltekerni egy darabka folpackba. a kis csomagokat aztán be lehet zacskózni. Fagyosan kell majdan felaprítani (így könnyebb )
a deszkán szétteríteni, hogy egy kicsit szikkadjon, majd mehet abba, arra, amire frissen is szoktuk.
Persze, ha levesnek szánod, akkor, nagyobb mennyiség is mehet egy zacskóba.
Szellős helyen csokorba kötve ki is lehet szárítani, majd elmorzsolva sötét üvegbe tenni, de sokat veszít szárítva az aromájából és a színéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!