Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fokhagymát lehet savanyúnak...

Fokhagymát lehet savanyúnak eltenni vagy olajban tartósítani?

Figyelt kérdés

Van egy kiló fokhagymám, de pár marék után rá fogok unni.

Fagyasztva nem szeretem.


2019. febr. 26. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Minden zoldseget el lehet rakni, savanyusnal lehet kapni, olajba nem tudom milyen.
2019. febr. 26. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Savanyúnak nagyon finom.
2019. febr. 26. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két recept vált be, az egyik egy ecetes fokhagyma savanyúság, ami nagyon finom.

[link]

A másik egy fokhagyma krém, amit minden olyan ételbe lehet használni amibe egyébként fokhagyma kell.

[link]

2019. febr. 26. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt vannak receptek hozzá:


[link]


[link]


[link]


[link]


[link]


[link]


Lehet olajban és savanyúnak is eltenni.


De csinálhatsz belőle fokhagymakrémet, fokhagyma krémlevest, hagyma levest, fokhagymás mártogatóst, szószt, húsokra is kenheted, pirítós kenyérre, fűszervaj, fokhagymás vajkrém, fokhagymás sajtkrém, stb.

2019. febr. 26. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!