Házilag készített májkrémet lehet, ill. hogyan kell tartósítani? Meddig lehet hűtőszekrényben tárolni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 7. 06:53
1/5 anonim válasza:
Olvasztott zsírt kell a tetejére rakni szigetel. Max 2hétig áll el.
2/5 Duenna válasza:
Kicsomagolod ki kisebb adagokba, felcimkézed, ráírod, hogy mikor készült, és berakod a mélyhűtőbe. Amikor enni akarod, akkor előtte egy órával vedd ki a mélyhűtőből, hogy felolvadjon, és kenhető állapotban legyen.
3/5 anonim válasza:
Gyakran készítek, de tartósítani nem lehet.Sima hűtőben 3 napnál tovább nem tartom. Viszont valóban jól lehet fagyasztani, de a tapasztalatom szerint egy óra alatt nem olvad ki kenhetőre. Általában este veszem ki fagyóból, és normál hűtőben másnap fogyasztjuk. Ezt sem hagyom 3 napnál tovább, de addigra általában el is fogy, mert olyan adagokban fagyasztom le.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 8. 06:07
5/5 anonim válasza:
Amikor még nem volt fagyasztóm kis (2dl-es) befőttes üvegbe tettem, és kidunsztoltam, 100fokon 1,5 óráig, mint a befőtteket. Elég sokáig eláll, bár jobbára télen készítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!