Még nagyanyámtól láttam egy 3 lépéses módszert, amit a családunk azóta is tovább ad, minden generációnak.
És most és annyira piszok menő , áldott jó ember leszek veled szemben, hogy megosztom veled ezt a családi örökséget!
1 Kinyitom a fagyaszót
2 Beb-szom az almát
3 Becsukom a fagyasztót.
Csak remélni tudom, hogy ezzel a száraz, lényegre törő, pontokba szedett utasításokkal együtt, az igazi együttérzés, a család szeretete is átáramlott hozzád virtuálisan, és mikor karácsonykor keveredni fog a lucfenyő a fahéjas almás süti illatával, eszedbe jutnak majd ezek a meghitt sorok, egy "menybőlazangyal" közben.
2015. aug. 22. 20:58
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a csodálatos örökséget. Ment a kattintás a zöld kézre.
2015. aug. 22. 21:20
3/5 anonim válasza:
Köszcsi! :)
Úgy látszik más nem ér fel értelemben ezekhez a parnasszusi magasságokhoz... :)
Azok meg baszcsizódjanak meg!
2015. aug. 22. 21:25
4/5 anonim válasza:
...de persze hasznos választ egyik sem ad!
Következésképp: amellett, hogy irigyek rám, még hülyék is. :D
2015. aug. 22. 21:28
5/5 anonim válasza:
Én eleve nem nyersen teszem az almát a sütibe. Tehát nem nyersen teszem el a befőttesüvegbe sem. Vajban vagy margarinban,fahéjjal,cukorral,citrom levével és reszelt héjával megpárolom az almát,teszek bele mazsolát is.Ha kész,forrón üvegekbe töltöm,száraz dunsztba teszem kb 3-4 napra.Ha tartasz attól,hogy megromlik, tehetsz bele tartósítót-leginkább befőtt-tartósító alkalmas hozzá,- a forró léből vegyél ki keveset,keverd el a tartósítóval,ha teljesen feloldódott, mehet bele vissza az egész-én nem szoktam beletenni. Ja,az almát héjastól reszelem le, de gyakran inkább cikkekre vágom. Nekem bejött, szerintem isteni.A képződött levet leöntöm róla,mielőtt üvegekbe teszem, és külön megisszuk szörp gyanánt,ez is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!