A gyümölcscentrifugából kinyert levet hogyan tudnám tartósítani?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 16:57
2/6 anonim válasza:
Tedd fel forrni,esetleg kevés cukrot rakhatsz bele,amikor felforrt tedd még forrón tisztára mosott üvegbe,a tetejére tegyél két réteg celofánt(régi hagyományosat,ne befőző fóliát),a két réteg közé kevés szalicilt vagy natrium benzoátot,és mehet rá a kupak.Így nem kerül tartósító a gyümilébe,de eláll sokáig.
3/6 anonim válasza:
nem a rostra gondoltál?
mert az műa. zacskóban leheggesztve, esetleg begumizva (ellapítva) lefagyasztod, -36 °C-on! gyorsfagyasztással.
4/6 A kérdező kommentje:
a lére gondoltam, de köszönöm a másikhoz a tippet! :)
2013. okt. 9. 17:15
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ! végül felforraltam, pár percig hagytam így, majd üvegekbe töltöttem, lekötöztem, a két celofán alá raktam tartósítót, és most dunsztban van.
2013. okt. 9. 20:50
6/6 anonim válasza:
2-es vagyok.Jól csináltad,elfelejtettem a szárazdunsztot,bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!