Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A gyümölcscentrifugából...

A gyümölcscentrifugából kinyert levet hogyan tudnám tartósítani?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. okt. 9. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Tedd fel forrni,esetleg kevés cukrot rakhatsz bele,amikor felforrt tedd még forrón tisztára mosott üvegbe,a tetejére tegyél két réteg celofánt(régi hagyományosat,ne befőző fóliát),a két réteg közé kevés szalicilt vagy natrium benzoátot,és mehet rá a kupak.Így nem kerül tartósító a gyümilébe,de eláll sokáig.
2013. okt. 9. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

nem a rostra gondoltál?

mert az műa. zacskóban leheggesztve, esetleg begumizva (ellapítva) lefagyasztod, -36 °C-on! gyorsfagyasztással.

2013. okt. 9. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
a lére gondoltam, de köszönöm a másikhoz a tippet! :)
2013. okt. 9. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ! végül felforraltam, pár percig hagytam így, majd üvegekbe töltöttem, lekötöztem, a két celofán alá raktam tartósítót, és most dunsztban van.
2013. okt. 9. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.Jól csináltad,elfelejtettem a szárazdunsztot,bocsi
2013. okt. 11. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!