Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Friss medvehagymát, hogy...

Friss medvehagymát, hogy lehet a legtovább tartósítani?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
fagyasztva
2013. márc. 27. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, de ledarálva, egyben, sózva, hogy?
2013. márc. 27. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Simán lemosott, leszárított levelekve hagyva lehet fagyasztani.
2013. márc. 27. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb pesztót csinálni belőle, mármint a fagyasztást leszámítva. [link]
2013. márc. 27. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek!

Érdekes a pesztós!

"Leszárítva", azt, hogy kell érteni? Csak a lemosott növényt szárítsam meg, hogy ne maradjon nedves, vagy szárítsam meg a napon esetleg?

2013. márc. 27. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
A leveleket megmosod, szárazra törlöd és úgy fagyasztod.
2013. márc. 28. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet!
2013. márc. 28. 11:19
 8/10 anonim válasza:
Én is fagyasztom ! :)
2013. márc. 28. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, a leszárítást én is úgy gondoltam, hogy papírtörlővel törölgesd meg, ne vizesen rakjad össze az adagokat. én egymásra teszem őket, folpackba csomagolom, és amikor már fagyos akkor egy zacskóba teszem a csomagokat.
2013. márc. 28. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi.
2013. márc. 28. 19:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!