Friss medvehagymát, hogy lehet a legtovább tartósítani?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 15:46
2/10 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, de ledarálva, egyben, sózva, hogy?
2013. márc. 27. 16:01
3/10 anonim válasza:
Simán lemosott, leszárított levelekve hagyva lehet fagyasztani.
4/10 anonim válasza:
Legegyszerűbb pesztót csinálni belőle, mármint a fagyasztást leszámítva. [link]
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!
Érdekes a pesztós!
"Leszárítva", azt, hogy kell érteni? Csak a lemosott növényt szárítsam meg, hogy ne maradjon nedves, vagy szárítsam meg a napon esetleg?
2013. márc. 27. 20:01
6/10 anonim válasza:
A leveleket megmosod, szárazra törlöd és úgy fagyasztod.
7/10 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet!
2013. márc. 28. 11:19
9/10 anonim válasza:
Persze, a leszárítást én is úgy gondoltam, hogy papírtörlővel törölgesd meg, ne vizesen rakjad össze az adagokat. én egymásra teszem őket, folpackba csomagolom, és amikor már fagyos akkor egy zacskóba teszem a csomagokat.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi.
2013. márc. 28. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!