Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet szilvalét tartósítani?

Hogy lehet szilvalét tartósítani?

Figyelt kérdés
Frissen készített (gyümölcscentrifugával) 100%-os szilvalét szeretnék elrakni télire. Nem akarom főzéssel roncsolni a benne lévő vitaminokat. Lehet-e,és hogyan?

2013. aug. 7. 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Konkrét receptet nem tudok, de lehet kapni a boltokban tartósító szert (olyat ami szörphöz, befőtthöz stb. való) én láttam ívó léhez valót is ha jól emlékszem. Én alma és fekete szeder levet szoktam tartósítani, felfőzöm és utána dunsztolom, de írtad, hogy főzni nem akarod. Esetleg le lehetne fagyasztani. Horvát Ilona: Szakácskönyv (az a régi sárga) abban elég sok fajta recept van keress esetleg abban valami megoldást. Így, hogy szilva szer intem nincsen benne, de ha szederrel lehet akkor szilvával is lehet.


[link]

2013. aug. 7. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!