A megmaradt húslevest hogyan tudom tartósítani alapléként? Miben fagyaszthatom meg? Ti kiszoktátok mérni az adagokat az adott kajákhoz és úgy teszitek a mélyhűtőbe?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 20:51
1/4 anonim válasza:
Egy szögletes zárható műanyag ételdobozban szoktam fagyasztóba tenni, és nem nagyon méregetem, ami marad, attól függően mekkora adag, 1 vagy 2 részletben teszem be. De a tésztát, zöldséget kiveszem/leszűröm a lét.
2/4 anonim válasza:
Vagy ha sokallod, akkor kb. egyforma edényekbe rakj neylon zacsit, abba öntögesd bele a húslét, amikor megfagytak, a zacsit kiveszed a dobozból, lezárod, és így több kisebb adagot tudsz akár egy dobozba összezárva is tárolni.
Amikor szükséged lesz egy-egy adagra, akkor csak azt a mennyiséget fogod kiengedni: a zacsit beleállítod egy kislábasba, amikor már annyira kiengedett, akkor átöntöd a zacsiból a lábaskába, fel tudod forralni, és máris használható. A többi pedig a fagyóban vár a sorára.
3/4 anonim válasza:
Alaplének direktbe is szoktam csontlevet főzni. a megmaradt leszűrt húslevest és a csontalaplét is fél literes műa.üdítős palackokba teszem, és abba fagyasztom le. annyi el is fogy egy pörkölt , vagy egy leves felengedéséhez, de van mikor kettő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!