Ragacsos mézeskalácstésztát hogy lehet megmenteni?
Figyelt kérdés
Sajnos rengeteg mézet öntöttem hozzá, ragad, mint az istennyila. Liszteztem ezerrel, de ragad, attól félek, hogy a rengeteg liszttől kőkemény lesz sütés után. Tettem hozzá még arányosan tojássárgáját, margarint, de ragad és már kb. dupla adagnál járok. Berakjam a hűtőbe?2018. nov. 27. 17:55
1/2 anonim válasza:
Rakd be a hűtőbe, pihentesd egy éjszakát legalább. Az én receptem tésztája frissen, az összekeverés után teljesen kezelhetetlen, lágy, ragadós, de megfelelő pihentetés után már szépen lehet dolgozni vele. Ha holnap ilyenkor sem jó, akkor lehet tovább gondolkodni. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊 olyan ideges lettem, csináltam a ragacsból egy próbasütéat. Isteni lett és puha 😊 ezt nem írják a receptben, hogy nem kell pánikolni, ilyen ez a tészta.
2018. nov. 27. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!