Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudom megmenteni a...

Hogy tudom megmenteni a baracklekváromat ha ebben a nagy melegben megforrt?

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 14:33
 1/1 L1lla ***** válasza:

Valószínűleg nem főzted elég ideig vagy nem tettél bele elég cukrot. Ha ez a kettő rendben van, utána már nem hiszem, hogy ártana neki a meleg.

Ha megbuggyant, valószínűleg az íze is elromlott. De ha nem, akkor cukrot bele, és jó sokáig főzni, hogy a leve elfőjön, kanálra cseppentve megszilárduljon. Utána

(nagyon tiszta) üvegbe,légmentesen zárni, dunsztba tenni, és így a kamrába.

2016. júl. 28. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!