Hogy tudom megmenteni a baracklekváromat ha ebben a nagy melegben megforrt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 14:33
1/1 L1lla válasza:
Valószínűleg nem főzted elég ideig vagy nem tettél bele elég cukrot. Ha ez a kettő rendben van, utána már nem hiszem, hogy ártana neki a meleg.
Ha megbuggyant, valószínűleg az íze is elromlott. De ha nem, akkor cukrot bele, és jó sokáig főzni, hogy a leve elfőjön, kanálra cseppentve megszilárduljon. Utána
(nagyon tiszta) üvegbe,légmentesen zárni, dunsztba tenni, és így a kamrába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!