Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne megmenteni ezt...

Hogyan lehetne megmenteni ezt a receptet?

Figyelt kérdés

[link]


A gond az, hogy a cukor egyáltalán nem keveredik el a tésztában, ropog a fogam alatt, miközben a tészta nem édes. Ezt lehet valahogy orvosolni?


2017. júl. 11. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
De már megsütötted?
2017. júl. 11. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg a cukorfélét nem keverted símára a tojással, és ezért maradt ropogós.


Ha még nem sütötted meg, akkor a tésztát tedd hütöbe egy-két órára, akkor talán elolvad a cukor benne.


Ha megsütötted, akkor nem soakt tudsz tenni, legfeljebb megszárítod, összetöröd és a morzsából csinálsz kókuszgolyót vagy hasonlót, esetleg kevés vajjal összedolgozva más süti tésztaalapjaként használható (a masszát belenyomkodod a formába és erre teszed a krémet)

2017. júl. 11. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az eredeti receptet meg újra kell készítened, csak alaposan ki kell keverni a cukrot az összeállításkor.
2017. júl. 11. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy használj porcukrot :) (már ha jó bele, bocsi, nem olvastam végig a receptet)
2017. júl. 11. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már kisült ez kekszféle süti, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. ha én lennék a helyedben, valami édes lekvárral (pl eper) összeragasztanék egyet-egyet, és megszórnám porcukorral. Így valamennyire lehetne édesebbé tenni.

A másik megoldás, amit egyik kedves válaszoló írt, hogy ledarálva édes morzsaként, vagy daráltkekszes alapú sütihez használnám fel.lehet lazítani rummal, olvasztott vajjal, lekvárral, kávéval, majd valamilyen golyónak felhasználni. Krémes keksztekercsnek is jó alapja lehetne.

Csak sikerül valahogy hasznosítani.

A tojással való alapos kikeverése a cukornak pedig nagyon hasznos tanács. Nagyim is mindig kristálycukorral csinálta, mert mire elolvadt a cukor, kifehéredett a hab, annyi levegő került bele, hogy légiesen könnyűek lettek a sütik.Szóval érdemes megszívlelni a jótanácsot.

2017. júl. 11. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!