Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok nekem irni olyan...

Tudtok nekem irni olyan zabkeksz receptet ami egyszeru, csak nagyon keves hozzavalo kell hozza?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem talalok a neten.Amugy olyat is irhattok amibe cukrozatlan kakaopor kell mert azt imadoom:)
2017. jún. 26. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem konkrét receptem nincs.

Zabot, gyümölcsöket egy tojást szoktam összekeverni. HA vannak pl. magok az is megy bele. Ha nagyon híg egy kevés lisztet is teszek bele. NYugodtan mehet bele kakaópor is.

Sósan is szoktam csinálni sajttal.

2017. jún. 26. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Èn egyszer kèszítettem almásat.

2-3 almát kell lereszelni, majd hozzáadni annyi zabot, hogy formázható legyen, mèzet egy kanállal, meg ízlès szerint, amit szeretnèl, fahèjat, aszalványokat, magvakat stb. Sót tegyèl bele! A recept szerint 150 fokon kell csak szárítani a sütőben 30-40 percet, de nekem így túl nedves maradt, úgyhogy szerintem nem árt neki a magasabb hőfok.

2017. jún. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!