Ha zoldseges rizst szeretnek kesziteni, de fagyasztott vegyeszoldseggel, kulon kell kifozni hozza a zoldseget, vagy belerakhatom a rizzel egyutt foni?
Nincs benne zoldbab,csak par szem repa,gomba,zildborso.
Egyebkenz a rizs felig kesz allapotaban csaptam bele vegul. Nem tudom milyen lett. Nem kostoltam. Nem szeretem. Ferjemnek csinaltam.
Külön mindenképp, sokkal jobb lesz az állaguk.
Magas hőfokon serpenyőben megsózva a zöldséget.
Rizst meg kiméred, megmosod, be a fazékba.
A rizshez képest másfélszer annyi hideg vizet raksz rá.
Jól megsózod, elkevered. (én 1 leveskockát és egy evőkanál vajat szoktam kis vízzel megmikrózni és azt is beledobom, ettől nem ragad össze a rizsszem és nagyon finom lesz)
Fedőt raksz rá, felkapcsolod legmagasabbra a tűzhelyet. 4-5 perc után leveszed legkisebbre a hőfokot. FEDŐT NEM EMELGETED! És 8 perc után lekapcsolod. Kész is.
De akkor nem csonaltam tul nagy hulyeseget hogy egybefoztem ugye? Nem tettem belw sokat amugy.
Koszi
Rizotto szeru lett. Hm...nem lett olyan pergos. Hm...banom is en..jo az ugy.
Mindenkinek szep napot.
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!